Jar d’eau tuinaanleg is opgericht door Steven Michiels in 2017.

Jar d’eau is een nieuwe speler in de aanleg van tuinen voor de wijde regio rond Haacht nabij Leuven.Na reeds 10 jaar in het vak, heb ik besloten om zelf mijn visie en inzicht tot bij de klant te brengen.

Hierdoor kan ik de klant, al dan niet , bijstaan bij de keuze in diverse materialen.Dit omwille van de jarenlange ervaring die ik al op heb gedaan in de branche.

Duurzame en kwaliteitsvolle materialen komen zich pas echt tonen na enkele jaren! Ook de afwerking draagt bij tot een kwalitatieve en mooie tuin.De details ,voor sommigen een onwetendheid, voor mij een prioriteit!

Daar waar het verschil zichtbaar is !

We werken zelf ‘low profile‘ , en hebben/streven naar werk via mond aan mondreclame

Inmiddels ben ik overgeschakeld naar een vennootschap, en blijf ik natuurlijk de nadruk leggen op kwaliteit en afwerking !

 

IMG_586

De sector van tuinaanleg is heel divers, dit kan gaan van romantische knusse stadstuinen tot uitgestrekte glooiende landschapstuinen.

Hierin is het belangrijk dat de wensen en noden van de klant moeten weerspiegeld worden in hun tuin.

Hedendaagse tuinen moeten een mix zijn van zowel het kwalitatieve, decoratieve alsook het praktische.

Materiaalkeuze


Deze zijn afhankelijk van de belasting, weersinvloeden en/of verontreinigingen, hun kwaliteit  en natuurlijk de prijs.

Inplanting

Hier zijn zowel de oriëntatie als een mooie integratie belangrijk, maar ook het evenwicht tussen het praktische en het decoratieve aspect , al dan niet toekomstgericht denkend.

Uitvoering

Het voorbereidende werk, een degelijke opbouw , zorgvuldig en keurig werken met oog voor detail maakt hier dan ook het verschil !

"Details make the difference"

Jardeau Tuinaanleg Haacht